10 февр. 2015 г., 09:05  

Блян 

  Поэзия » Другая
432 0 0
Блян

Чудя се, какво да правя
с обгърналата ме любов,
бленувам да те добавя,
към моята кауза - любов.

Поглеждам в очите ти,
но виждам само сивота
и страх ме обзема, че не мога
към тебе да се приобщя.

Ще използвам женска хитрина -
ще ти предложа да отпиеш от чашата на обичта.
Усмивката ми - моят меч,
с нея ще си служа вместо с реч.

Искам те, лутам се….
Ти ли си моята несбъдната мечта?!
Ако е така…искам всеки ден по изгрев
да се будя по-обичана……

© Радослав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??