Дните ти ще са по-хубави без мен.
Не мога да запълня празнотата...оставена от друг.
А как искам ти да видиш в мен...
Спасение и бряг, доверие, уют, приятел и любим!
Уви, тъй тихо е, самотно и без цвят.
И знам, че ще боли без теб.
И знам, че ти си моят сън.
И знам, че утре пак ще дойде ден...с надежда...за тоз жадуван блян...
Да бъдеш с мен.
© Веирас Йердна Все права защищены