Jul 5, 2021, 9:31 PM

Блян 

  Poetry » Love, Free verse
394 0 0

Дните ти ще са по-хубави без мен.

Не мога да запълня празнотата...оставена от друг.

А как искам ти да видиш в мен...

Спасение и бряг, доверие, уют, приятел и любим!

Уви, тъй тихо е, самотно и без цвят.

И знам, че ще боли без теб.

И знам, че ти си моят сън.

И знам, че утре пак ще дойде ден...с надежда...за тоз жадуван блян...

Да бъдеш с мен.

© Веирас Йердна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??