19 мая 2013 г., 23:58  

Бог да те пази 

  Поэзия » Любовная
1313 2 6

 

Подмина ме! Просто така ме подмина…

Небето над мен се стовари.

Светът ми се срути, земята се срина –

шамар да ми беше ударил!

 

С нож да ми беше пронизал сърцето,

да бе ме запратил във Ада…

А ти се изплю на онази в лицето,

която до смърт те изстрада…

 

Която застана сама срещу всички,

по пътя си всичко прегази –

добре я познаваш, когато обича,

намрази ли – Бог да те пази!...

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??