Като въздишка те изричам.
Като молитвата те сричам.
В душата винаги те нося.
Любов от тебе тихо прося.
И Господ днес ни благославя,
и всяка стъпка ни улавя.
Привет на любовта ни праща-
с любов към нас ни се отплаща.
А ние в него се кълнеме
и в любовта си го зовеме.
Свидетел нека да ни бъде,
че любовта ни ще пребъде!
© Никола Апостолов Все права защищены
Благодаря за вниманието, което ми отделяне и оценявате високо!
бъдете здрави и творчески вдъхновени! Поздрави от мен!!