Най е хубаво със тати,
най е хубаво със мама.
Дружни ли сме страшно няма
и без злато сме богати.
Най е хубаво във вкъщи,
най е топло у дома.
Нека лее се дъжда,
нека вятър да се мръщи.
Щом до мен са мама, тати,
щом сме всички у дома.
Светла, тиха е нощта
и на обич сме богати.
© Хари Спасов Все права защищены