10.03.2020 г., 23:43 ч.

Богатство 

  Поезия » За деца
419 1 4

Най е хубаво със тати,

най е хубаво със мама.

Дружни ли сме страшно няма

и без злато сме богати.

 

Най е хубаво във вкъщи,

най е топло у дома.

Нека лее се дъжда,

нека вятър да се мръщи.

 

Щом до мен са мама, тати,

щом сме всички у дома.

Светла, тиха е нощта

и на обич сме богати.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??