25 янв. 2012 г., 15:26

Богородични заговезни 

  Поэзия » Другая
456 0 0

Искаш прошка - миг мълчание…

Двоумя се – страшно ме боли.

Пак изравяш спомени забравени,

раната в сърцето вечно ще кърви…

 

Близки сме – от два различни свята.

Чужди сме - и двете ни боли.

Кой е праведник и кой е грешник?

Времето в последствие ще разреши…

© Катерина Пиринска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??