8 янв. 2019 г., 20:26

Богоявление 

  Поэзия » Гражданская
394 2 2

Замръзне ли кръстът
знак за успешна година!
Старец чегърта с пръсти
замръзнали дребни монети.
Клошарят топли с дъха си
водата на Своето Куче.
Несретник скришно в трамвая
пирува с вкиснато вино...
А някъде там-отвъд безкрая
Той се усмихва покръстен!

© Росилина Хесапчиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??