Jan 8, 2019, 8:26 PM

Богоявление 

  Poetry » Civilian
395 2 2

Замръзне ли кръстът
знак за успешна година!
Старец чегърта с пръсти
замръзнали дребни монети.
Клошарят топли с дъха си
водата на Своето Куче.
Несретник скришно в трамвая
пирува с вкиснато вино...
А някъде там-отвъд безкрая
Той се усмихва покръстен!

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??