30 окт. 2008 г., 09:07

Бохем 

  Поэзия
555 0 9
Бохем

Не ми трябва рамо, на което да плача,
не коленича на никого пред прага,
Уверено и дръзко - сам крача
и само гърлото ми сълзите познава.

А то ги преглъща и се напива,
после весело се смее
и сред кривата нива
безгрижни песни пее.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??