Излекувай първо душата си,
разрови се и в мислите си,
изхвърли всичко лошо от себе си,
изтръгни го, стъпчи го, срази.
Не допускай до себе си дявола,
не проклинай ужасно навред,
не притискай душата си в ъгъла,
тя се плаши от злия човек.
Изправи се след рани душевни,
усмихни се, във тебе е Бог,
той обича единствено истински,
той е Бог, а ти си божествен човек.
© Неземна Все права защищены
Да видим следвашите, Цветенце