11 мая 2011 г., 00:13

Божествена игра 

  Поэзия
586 0 4

Божествена игра

на световете -

превръща се

плодът

във цвете

и цветето

във плод.

Дори смъртта

е само

усмивка на

живота -

една искра,

която всяка пролет

ражда цветето,

храна на вдъхновените.

Които вдишват

живот и смърт,

както земята

вдишва

своите чада.

Божествена игра

на световете.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??