11.05.2011 г., 0:13 ч.

Божествена игра 

  Поезия
589 0 4

Божествена игра

на световете -

превръща се

плодът

във цвете

и цветето

във плод.

Дори смъртта

е само

усмивка на

живота -

една искра,

която всяка пролет

ражда цветето,

храна на вдъхновените.

Които вдишват

живот и смърт,

както земята

вдишва

своите чада.

Божествена игра

на световете.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??