13 мая 2009 г., 08:03

Божествено 

  Поэзия
559 0 2

                              Божествено

 

 

                                              Днес, искам да се любим нечовешки.
                                              Богиня ще съм аз, а ти пък Бог.
                                              Ще бъдем грешно с теб, безгрешни.
                                              Ще се погубим в пламенна любов.

                                              Когато кажа ти, че те обичам,
                                              светът ще се залее с тишина.
                                              Единствено на тебе ще се вричам.
                                              Един и мой, Божествен във Света.

                                              Но няма те. Измислих те. Прости ми!
                                              Все пак, дано те има на Света.
                                              Дано си имаш своята Богиня -
                                              единствено Божествена - една.

                                              Сега угасям бавно светлината.
                                              Благодаря на истинския Бог!
                                              Божествено ми стана на душата 
                                              от този истински човешки монолог!

 

 

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??