19 мая 2007 г., 13:11

БОЖИ ДАР 

  Поэзия
425 0 2
                   БОЖИ  ДАР

         КЪКВО Е ВИСША СЛАДОСТ?!...
         КЪКВО НИ НОСИ   БЕЗКРАЙНА  РАДОСТ?
         ДЕТСКИТЕ  НЕЖНИ, ЧЕСТИ  ОЧИ
         И  ВНУЧЕТО  МИЛО  СЪРЦАТА  КРЕПИ.

          ЗАПЪЛВА   МИСЪЛТА  ТИ,
         В ЖИВОТА ТРУДЕН И НЕЛЕСЕН,
         ОТКЪСВА ТЕ  ОТ  ГРИЖИ
         С  УСМИВКА  И ПЕСЕН...

         ДЕЦАТА, ЗНАМ, СА    БОЖИ   ДАР
         И СЪРЦЕТО  ЗАРЕЖДАТ С ЖАР...
         ВЪРВИМ НАПРЕД ПО ЖИТЕЙСКА ПЪТЕКА
         И  ТОЗИ ДАР - НЕКА  СТОПЛЯ ЧОВЕКА!
        

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??