18 сент. 2011 г., 18:58

Бойко 3 (Овчари гейт) 

  Поэзия » Гражданская
486 0 0

Вместо Бойко да гаси пожари -

иска от студентите овчари.

Ще пасат добитък на ливада.

Бойко, ще гориш във ада.

Тъй се гаврят банкянските мутри

със специалистите по компютри.

Трай си, Бойко, там!

Как не те е срам?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??