18.09.2011 г., 18:58 ч.

Бойко 3 (Овчари гейт) 

  Поезия » Гражданска
521 0 0

Вместо Бойко да гаси пожари -

иска от студентите овчари.

Ще пасат добитък на ливада.

Бойко, ще гориш във ада.

Тъй се гаврят банкянските мутри

със специалистите по компютри.

Трай си, Бойко, там!

Как не те е срам?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??