29 мая 2016 г., 09:34  

Бойко президент в зората на демокрацията 

  Поэзия » Юмористическая
360 0 0

"От години съм борец за демокрация,

даде ми властта българската нация!

Написах аз против системата "Фашизма"

и в  Президентството строях капитализма.

И ние храбро комунизма сме победили,

създадох Съюза на герберистичните сили.

И аз съм бил виден дисидент,

затуй избраха ме за президент."

© Георги Все права защищены

Написано по повод следните думи на Бойко:"Аз, ако съм бил за кариера, щях да съм бил президент още преди много години."

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1578755

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??