29 мая 2015 г., 11:48  

Бойкови картини в музея 

  Поэзия » Юмористическая
313 0 0

Дал му е Бог

талант като на Ван Гог.

Велик художник е той,

с бухалка рисувал е бой.

За Ботичели, що вкарва голове,

да има салюти със топове,

фанфарите да свирят

и бюст да му издигат.


Бойко се пошегувал дебелашки, че иска свои картини в новото крило на музея. 

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??