17 февр. 2005 г., 14:43

Бойната секира е изровена 

  Поэзия
678 0 4
Нагнетено напрежението
ще се пръсне
по шевовете си...
Бойната секира
е изровена.
Мълчиш, мълча,
но в миг
ще затрополят
неподкованите копита
на мустангите.
Единият привидно
ще превие гръб,
а другият ще запирува
опиянен
от собствената злъч.
Студено слънцето
ще дращи по лицата.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??