Болезнени, безброй шамари
животът ми удари,
аз падам, плача, ставам,
сълзите бърша... продължавам.
Душата си ревниво пазя,
като феникс възкръсвам от пепелта,
приятелите винаги подават
в трудни мигове ръка.
Усмивката и обичта ми връщат,
не ме оставят никога в калта
и така ще продължавам вечно
или поне... докато не умра!
© Гъсеница Все права защищены