25 апр. 2012 г., 12:41

Боли 

  Поэзия
391 0 2

Боли ме,

както тебе те боли.

Кървя, тъй както

ти кървиш.

Не може никой

болката на другия

да разбере.

Не можеш вече

да избираш,

щом сърцето избере.

Рана е -

раздираща,

убиваща

и - вечна.

Ще умреш

и пак ще се родиш.

Но раната остава -

любов към хората

е тя.

Смъртта прощава.

Човекът - не.

Любов към хората -

най - страшната,

най - вечната вина.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Целият ми живот е причина Но и времето около Великден ми помогна...
  • Много чувствено. Имаше ли причина да го напишеш или просто ти дойде вдъхновение на тази тематика?
Предложения
: ??:??