16 июн. 2012 г., 16:32

Боли да те няма 

  Поэзия » Любовная
805 0 5
 

Боли да те няма.

Нощта припада в ръцете ми.

Кукумявка се смее нахално...

Изгоряла звезда се препъва в нозете ми.

Боли да те няма.

Онемяха очите ми.

Вятър се вмъква престъпно във мислите.

А бурята във мен не е започнала...

Неизплакана струна звучи.

Боли да те няма.

Разкъсай съдбата

и напряко през нея мини.

Все още те чакам.

Направи ми очи.

 

~Endless~

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??