Jun 16, 2012, 4:32 PM

Боли да те няма 

  Poetry » Love
779 0 5
 

Боли да те няма.

Нощта припада в ръцете ми.

Кукумявка се смее нахално...

Изгоряла звезда се препъва в нозете ми.

Боли да те няма.

Онемяха очите ми.

Вятър се вмъква престъпно във мислите.

А бурята във мен не е започнала...

Неизплакана струна звучи.

Боли да те няма.

Разкъсай съдбата

и напряко през нея мини.

Все още те чакам.

Направи ми очи.

 

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??