11 янв. 2011 г., 21:44

Болиш ме, момче 

  Поэзия » Любовная
1327 0 29

Болиш ме, момче

                                 „...аз те боля и няма спасение“

                                                Калин Донков

 

Болиш ме, момче!

Само как ме болиш...

Деня ми до кости разяждаш.

От душа течеш,

във кафето горчиш,

с ципа на палтото заяждаш.

 

Болиш и във мен

в мисъл, дума и жест.

Болиш ме във всяка усмивка.

Болиш ме цял ден,

глух за гняв и протест.

Упойка е нощем завивката.

 

Болиш ме, момче!

Аз съм болка и стон,

но моля това да не свършва!

Рабрах вече, че

с мен това е закон-

осъмна ли здрава, съм мъртва!

 

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??