23 февр. 2008 г., 18:36

Болка 

  Поэзия » Любовная
639 0 0

Тихо моята болка в сърцето се влива,

промъква се бавно, болезнено жива.

Поема ме в своите груби ръце

и мойто момичешко нейно сърце

се пълни с кръв! В нейния плен

усещам - тя е по-силна от мен.

Трепереща болка завладява ме цяла

и чувствам как мойта душа е прояла.

 

Знам, страстно ни обгърна нощта

и нито ти, нито аз можах да устоя

на тази примамлива, сладка заблуда,

заради която сега съм по-чужда, по-друга.

 

Не аз, не ти - тази болка е виновна.

Тя ни подмами в целувка отровна.

Примамени двама в едно да се слеем,

да искаме вечно така да живеем.

 

Аз, тази болка. Махни се! Махни се!

Не оставай при мене. Върви си!

© Аксиния Йолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??