От безразличието ти
ме боли.
От любовта ти -
също.
Погледнеш ли ме,
аз не знам
дали -
след този поглед,
ще съм същата.
И молих се
като на Бог почти,
в уплахата си -
да не тръгваш.
Ти болката
не ми спести,
сега не искам да се
връщаш.
© Jivka Koleva Все права защищены