Feb 20, 2010, 12:49 PM

Болка 

  Poetry
472 0 3

От безразличието ти

                   ме боли.

От любовта ти -

                      също.

 Погледнеш ли ме,

аз не знам

                    дали -

след този поглед,

ще съм същата.

И молих се

като на Бог почти,

в уплахата си -

да не тръгваш.

 Ти болката

не ми спести,

сега не искам да се

връщаш.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??