2 февр. 2006 г., 01:56

Болка 

  Поэзия
764 0 1
Болка,това ли си за мен?
Болка-една огромна рана.
Рана,сякаш дупка е пробола
в сърцето,и в душата и навсякъде...

Защо страдам за теб?
Като ти си само кубче лед.
Скрит зад поредната маска
криеш лицето си.
И навярно самият ти
незнаеш кой си.

Любовта превърна се в сълза.
Сълза горчива,сълза пълна с болка...

© Алекс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??