Feb 2, 2006, 1:56 AM

Болка 

  Poetry
697 0 1
Болка,това ли си за мен?
Болка-една огромна рана.
Рана,сякаш дупка е пробола
в сърцето,и в душата и навсякъде...

Защо страдам за теб?
Като ти си само кубче лед.
Скрит зад поредната маска
криеш лицето си.
И навярно самият ти
незнаеш кой си.

Любовта превърна се в сълза.
Сълза горчива,сълза пълна с болка...

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??