Пак тази болка, но вече свикнах.
Свикнах да ме боли от това, че обичам.
Отново направих неправилен избор.
Влюбих се пак, макар че не исках.
И отново ще опитам
да забравя какво изпитвах.
Защо се случва все така…
Да се влюбя аз не исках!
© Йордан Все права защищены