8 авг. 2006 г., 13:56

Болка 

  Поэзия
687 0 1
Мога да разкажа много за разбитото си сърце,
за болката - тя е като рицар на бойно поле.
Рицар, който е много красив,
но е немилостив.
Колко сълзи ми струва той - безброй!
И дори когато съм с него сега,
аз съм всъщност сама.

© Дили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво мацко!!!Супер е!Поздрави!
Предложения
: ??:??