Aug 8, 2006, 1:56 PM

Болка 

  Poetry
701 0 1
Мога да разкажа много за разбитото си сърце,
за болката - тя е като рицар на бойно поле.
Рицар, който е много красив,
но е немилостив.
Колко сълзи ми струва той - безброй!
И дори когато съм с него сега,
аз съм всъщност сама.

© Дили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво мацко!!!Супер е!Поздрави!
Random works
: ??:??