20 июн. 2007 г., 18:52

Болка 

  Поэзия
511 0 2

Само болка ми остави.
В съня ми всяка нощ пристигаш
и към себе си ме притискаш.
Обичаш ме - усещам го
в съня, нощта, деня.
Но на болка ме обричаш.
Искаш ме, викаш ме,
взимаш от мен, каквото искаш
и нищичко не ми оставяш.
За нищо не те моля,
освен добър да си.
Дори това не пожела.
Умело ме използва,
научи ме болката да разпознавам.
Всичко в мен разби,
сълзи горчиви ми причини.
Но днес съм силна и напред
ще продължа, а болката
преживях и по-мъдра съм сега!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??