4 мар. 2015 г., 21:48  

Болка 

  Поэзия » Гражданская
320 0 2

Още една прекършена клонка.
Жертва на халос. Жестока съдба.
Пак сатаната се киска в премала
пирово грабнала млада душа.

Колко ли майки почернени плачат,
колко ли татковци крият сълзи
свили във шепи мисли -сирачета.
Гняв и закани. Горчиви вини.

Питам защо се допусна отново
болка зловеща да вие в нощта.
Кръв за отплата да дебне, защото
злото избра да е съдник сега.

Как да се справим с дявола, Господи?
Дай ни опора в разгулните дни.
Вяра, че можем приели борба....
рожбите свидни  дарим със мечти!

 

В памет на Вероника и всички деца превърнали се в ангели!

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много родители плачат! Всеки ден някой губи рожбата си! Защо? Поклон!
  • Това,че сте забранили оценките не ми дава право да Ви поздравявам за написаното.Затова Ви се покланям!Много силни думи!
Предложения
: ??:??