6 авг. 2015 г., 08:53  

Болка и самолечение 

  Поэзия » Другая
428 0 12

 

Болка


Съмняват се

когато се разсъмват в теб

и сред съмненията си залязват


Събират с труд и пот

засят от други словоред

и с неговите истини пролазват

до своята Любов 

и там лекуват всичките си рани


Най-трудно се цери мазол

щом за душата се захване


самолечение:

правете творчески компромиси

когато спирате на кръстопът

и нещо зло и неотложно гложди

на мислите ви светлата и нежна плът

 

горчивият “лиричен” хап ще трови

пространството на мерената реч

и нека там самотна да “злослови”

Поезията сред хвалебствената сеч

 

 

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??