Когато хората си тръгват от живота ти
това нормално е- боли, но е така.
Били са част от теб и от душата ти
споделяли сте заедно радостта
на хиляди моменти. Чудни мигове
на обич, на подкрепа, на мечти
Когато всичко свърши е жестоко
и винаги, да винаги боли!
Но каквото да се случва след това
не може никой да отнеме времето
Остават спомени дълбоко в паметта
безценен дар към себе си и другия
И сякаш връщаш се във спомена предишен
и преживяваш отлетели мигове
Отминалото време просто искаш
да възкресиш чрез силата на стиховете
Върни ми ги! Върни ми моя блян
чрез стих върни ме там във нащо минало!
На колене ще бъдем като в храм
В молитвата ще търсим изкупление...
© Росица Георгиева Все права защищены