20 окт. 2009 г., 21:39

Болка в сърцето 

  Поэзия » Любовная
1348 0 1

 

Вече нямам сълзи да изплача самотата;

вече нямам глас да извикам към съдбата;

не зная вече какво е усмивка,

с отправената ми към теб последна въздишка -

вече не зная какво е да обичам...

Излъгах се във твоята особа,

сърцето ме излъга, уви -

сега плаща си горчиво

със всички онези пролети сълзи.

И ето, пиша пак за самотата,

студът нахлува в моите гърди, -  

кога и аз ще бъда щастлива,

кога сърцето ще спре да ме боли?!

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??