19 апр. 2013 г., 12:57

Болка за убиване 

  Поэзия
708 0 10

В съня ми някой

тихо се изкиска –
не бе рогат,
ни онзи с ореола!
Изрита злобно
топлата завивка
и ме запрати,
зъзнеща и гола,
направо там –
в лицето на Луната!
Изсъска нещо,
не разбрах словата!
От страх, отрекох
странното видение –
със зъби и със нокти
се докопах
до първите лъчи и...
О, знамение!
Пред мен блестеше чаша - 

за допиване
и грозна стара болка - 

за убиване!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??