Болката - жестокост е голяма!
Под много форми съществува тя.
След себе си винаги оставя солена рана,
която да изгаря нашите сърца.
Болката - всекиго надвива!
Всеки изпитал е нейната ръка.
Кой по-силно, кой по-слабо,
но никой не е пощадила тя.
Болката - ще продължава тя да съществува!
Още много ще опитат суровия и нрав.
Страдания още ще раздава,
все пак болката царува в този свят.
© Пламена Добрева Все права защищены