28 дек. 2008 г., 17:22

Болката 

  Поэзия
617 0 5

... и болката втренчва във мене

свойто горящо око,

скъпо нещо тя ще ми вземе

без даже да зная защо.

И уж все ниско се цели -

под сърцето пет пръста,

а улучва мислите спрели,

като с куршуми ги пръсва.

Болката - остър кинжал,

бавно отрязва от мене

мъртъв син, неживял

ни в сегашно, ни в минало време.

И направи място за себе си,

бременна пак съм - със нея.

В утробата, вместо детето си,

моята болка люлея.

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??