болкоуспокояващи
за летни гуми с настинка
по пътя - квадратни окръжности
циркулирам
кръжа и паркирам
сред паяжини
на рафта - любови, складирани
консервирам
за зимата -топлят
налей ми дъжд в душата
остави го там
да отлежи
лекува - като болкоуспокояващо
но болят ли дупките
от болките?
жива съм - на смени
иначе твоя, ничия и чужда
умирам за мигове
блъскам се в
случайни нарочности
срещам сенки и кафеви очи
довиждане
клиширано
стана доникога
или
довинаги
но само в главата ми
нощем и в тъмното
© Пламена Недялкова Все права защищены