5.07.2013 г., 11:01 ч.

Болкоуспокояващи 

  Поезия » Бели стихове
393 0 0

болкоуспокояващи

за летни гуми с настинка

по пътя - квадратни окръжности

циркулирам

кръжа и паркирам

сред паяжини

на рафта - любови, складирани

консервирам

за зимата -топлят

налей ми дъжд в душата

остави го там

да отлежи

лекува - като болкоуспокояващо

но болят ли дупките

от болките?

жива съм - на смени

иначе твоя, ничия и чужда

умирам за мигове

блъскам се в

случайни нарочности

срещам сенки и кафеви очи

довиждане

клиширано

стана доникога

или

довинаги

но само в главата ми

нощем и в тъмното

 

© Пламена Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??