8 мая 2008 г., 06:05

Болни от любов 

  Поэзия » Любовная
556 0 5

С годините не жалих чувства,
обич още във гърдите ни тупти,
топлина разлива се в очите
и галя пак сребристите коси...
Прегръдката ти пак ме обновява,
сърцето силно с жар памти, искри
и в нощната омая... пак сме аз и ти...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??