Болят ме устните за тебе.
И тялото ми ме боли.
Ранена съм от думите -
стрели, убиващи орли.
Жадувам те - кръвта ми
пламенна на устните изби.
Мечтая те - убивам се
от страст към теб. Боли.
Болят ме устните за тебе.
И тялото ми ме боли.
© Дита Все права защищены
с обич, Ели.