15.07.2008 г., 11:48 ч.

Болят ме устните за тебе... 

  Поезия » Любовна
742 0 4
 

Болят ме устните за тебе.

И тялото ми ме боли.

Ранена съм от думите -

стрели, убиващи орли.

Жадувам те - кръвта ми

пламенна на устните изби.

Мечтая те - убивам се

от страст към теб. Боли.

Болят ме устните за тебе.

И тялото ми ме боли.

© Дита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??