4 февр. 2020 г., 16:58

Бонбони 

  Поэзия » Для детей
482 0 2

"Някой направил е пакост голяма!" –
над очилата поглежда ме мама.
"Я казвай бързо, ти ли бе, Мони
излапал си цяла кутия бонбони?!"

 

"Мамо, не съм аз! Сигурно Джонката
или Писан са изяли бонбонките!
Или пък са ги изгризали мишките
и са оставили само хартишките
там под леглото в моята стая...


Аз за тези бонбони съвсем нищо не зная!"

© Cucurbita Maxima Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??