15 янв. 2008 г., 18:54

Борба без смисъл 

  Поэзия » Другая
997 0 3
 

Казват: „Всяко нещо има смисъл".

Но моя смисъл на нещата

се изгуби някъде по пътя на борбата... 

 

Сега съм тук,

на върха на своите мечти

и чакам моят смисъл да се появи...

 

А не, че няма за какво да се преборя,

нали „човек се бори цял живот"

... а не мога, просто не мога...

 

Вече нямам онзи блясък в своите очи,

сърцето ми не трепти както преди...

онази борбена усмивка се изтри...

 

Господи! Какво се случи!

Искам отново да разперя своите криле

и да полетя...

Иначе за какво са ми те?...

© Анастасия Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??