Казват: „Всяко нещо има смисъл".
Но моя смисъл на нещата
се изгуби някъде по пътя на борбата...
Сега съм тук,
на върха на своите мечти
и чакам моят смисъл да се появи...
А не, че няма за какво да се преборя,
нали „човек се бори цял живот"
... а не мога, просто не мога...
Вече нямам онзи блясък в своите очи,
сърцето ми не трепти както преди...
онази борбена усмивка се изтри...
Господи! Какво се случи!
Искам отново да разперя своите криле
и да полетя...
Иначе за какво са ми те?...
© Анастасия Петрова Всички права запазени
желая от сърце! хареса ми.
с обич.